5 Temmuz 2009 Pazar

Okumuyoruz, kafamız karıştırılıyor!

Not: Arkadaşlar, aşağıdaki forum, zaten az okuyan, kafası karışık halkımızın midesini bulandıracak iddiaları, çoğu ermeni kaynaklı görüşleri ileri sürüyor. Yazışmaların çoğu Ermeniler tarafından, Türk, Kürt veya Alevi kimlikleriyle yapılıyor. Ama görülen o ki Türkler, Türk kaynaklarından Ermeni Meselesini okuyup anlamadıkça, tarihi bilir hale gelmedikçe birtakım saçma sapan kavramlarla Ermeni iddiaları ve tezleri Türk, Kürt ve Alevilerin beynine kazınmaya devam edilecektir. Bu bakımdan bu ve benzer forumlardaki bilgilere çok tedbirli yaklaşılması gerekmektedir.

http://www.aleviforum.com/showthread.php?t=12681

Bu gibi forumlarda doğru giden ve toplumumuzu bilinçlendirecek bilgileri de saptırmak için Türk ve Alevi kimliği ile ortaya çıkıp saçma sapan hikayeler anlatan ermenilere rastlanmaktadır:

http://www.alevileriz.biz/archive/index.php/t-20861.html

Ermenilerin Ermenilere yaptıkları zulümleri işleyen ve yukarıdaki forumda geçen bir yazıya karşılık olarak ' zazagirl' rumuzuyla yazılan şu yazı bir saptırmaya açık örnek olarak verilebilir:

09-03-2007, 01:22 PM

kesinlikle ermeni soykırımı vardır..bizim köyümüz çok eski bir ermeni köyüdür..hatta ismi de ermeni ismidir(ekrek)..türkler ermenileri öldürmeye yeltendiklerinde yada köyü bastıklarında,kendilerini köyümüzde bulunan gölet'e atmışlar..malları, altınları, değerli neleri varsa beraberlerinde suya atlamışlar..yani toplu intihar..şu an bu olay bizim köyde hikaye misali anlatılır..o göletin altında ermenilerin altınlarının olduğu rivayeti vardır..bu gerçekte de dedelerimizden bize kadar gelmiştir..türkler ermenileri öldürdü de,ermeniler öldürmedi mi..tabiki öldürdüler.. karşılıklı olmuş..saygılar..

Not: Kendisine zaza vesaire diyen birtakım insanlar Alevilerin, Kürtlerin arasına girmiş ve onları parmağının ucunda oynatmaya çalışmaktadır. Mesele budur. Böl, parçala, yut! Bu politika yüz yıl öncesinin ingiliz politikasıydı. Şimdi geçmiyor. Yemezler. Sadece Erzurumdaki Ermeni Katliamları için bkz:

http://erzurumveermeniler.blogcu.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder